Boot and Woods

New
Collection

Boot and Woods

SALE

Tot 50% korting

Boot and Woods

It's Summer

Cloudetta Fantasia; Boots&Woods
Cloudetta Fantasia
Boots&Woods
Rating Reviews (0)
Nevada Alta Vespa Negro; Boots&Woods
Nevada Alta Vespa Negro
Boots&Woods
Rating Reviews (1)
Kate Python; Boots&Woods
Kate Python
Boots&Woods
Rating Reviews (0)

SALE

tot
50%
Korting

Boots & Woods staat voor handgemaakt en exclusief

Boots & Woods is de aanbieder als het gaat om exclusieve handgemaakte laarzen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wij kopen in bij de lokale Spaanse fabriekjes zodat het ambachtelijke karakter gewaarborgd is evenals het gebruik van natuurlijke materialen en maken dus géén gebruik van kunstmatige materialen. Wij streven naar een hoge kwaliteit met stijlvolle uitstraling, een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en een ongeëvenaarde service en klantvriendelijkheid. In de toekomst zullen wij onze producten ook introduceren in enkele andere Europese landen, zoals Duitsland, België en Scandinavië.

Inmiddels worden dagelijks nieuwe producten toegevoegd aan het aanbod, het aantal modellen vernieuwt voortdurend. Ondertussen neemt ook het aantal productsoorten toe. Vanaf het voorjaar 2014 zal naast de nieuwe modellen zomerlaarzen, een nieuw assortiment zomerproducten worden geleverd in diverse zomerse kleuren. Uiteraard worden kwalitatief geen concessies gedaan en is de kwaliteit zoals u gewend bent van Boots & Woods!