accessoires

Leuk om cadeau te geven, en natuurlijk helemaal om cadeau te krijgen: Onze giftcards! De giftcards zijn eenvoudig te bestellen en eveneens eenvoudig te gebruiken. Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid de giftcard in te voeren waarna deze als korting in uw bestelling zal worden verwerkt.

Giftcard EUR 50,-; Boots & Woods
Giftcard EUR 50,-
Boots & Woods
Rating Reviews (1)
Giftcard EUR 100,-; Boots & Woods
Giftcard EUR 100,-
Boots & Woods
Rating Reviews (0)
Giftcard EUR 75,-; Boots & Woods
Giftcard EUR 75,-
Boots & Woods
Rating Reviews (0)
Giftcard EUR 150,-; Boots & Woods
Giftcard EUR 150,-
Boots & Woods
Rating Reviews (0)
Giftcard EUR 200,-; Boots & Woods
Giftcard EUR 200,-
Boots & Woods
Rating Reviews (0)
Giftcard EUR 250,-; Boots & Woods
Giftcard EUR 250,-
Boots & Woods
Rating Reviews (0)
Giftcard EUR 300,-; Boots & Woods
Giftcard EUR 300,-
Boots & Woods
Rating Reviews (0)
Rate: 5/5 Wist u dat: De giftcards in deze categorie door onze klanten worden beoordeeld met een gemiddelde waardering van 5/5 gebaseerd op 1 beoordeling.

Boots & Woods staat voor handgemaakt en exclusief

Boots & Woods is dé aanbieder als het gaat om exclusieve handgemaakte laarzen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wij produceren bij de lokale Spaanse fabriekjes zodat het ambachtelijke karakter gewaarborgd is evenals het gebruik van natuurlijke materialen en maken dus géén gebruik van kunstmatige materialen. Wij streven naar een hoge kwaliteit met stijlvolle uitstraling, een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en een ongeëvenaarde service en klantvriendelijkheid. In de toekomst zullen wij onze producten ook introduceren in enkele andere Europese landen, zoals Duitsland, België en Scandinavië.