BoodsandWoods friends

Carnivoer

Wij willen bij CarniVoer een grote bijdrage leveren aan de gezondheid van honden en katten.
Voeding is een belangrijk onderdeel van gezondheid. Maar door alleen goede voeding te geven kan je gezondheid niet afdwingen.

Gezondheid is niet te koop. Goede voeding, van CarniVoer, is wel te koop.
Goede beweging aan je dier geven is gratis.
Met deze drie dingen bieden wij je de mogelijkheid om je dier(en) zo gezond mogelijk te krijgen en te houden. En dat je zo min mogelijk een dierenarts nodig hebt.

Bike Guide

Vanaf de start in 2014 is Bike Guide actief met mountainbike verhuur in Nederland!
We beschikken over een grote vloot Kona Mountainbikes hier door kunnen we groepen van klein tot groot van mountainbikes voorzien!
Door dat we mobiel zijn is verhuur mogelijk op elke locatie!

Ook begeleiding tijdens de tocht of een uitdagende techniek training behoord tot de mogelijkheden van beginner tot ver gevorderden!

Sinds 2018 bied Bike Guide ook mountainbike reizen aan! van XC tot Enduro!
Dit in de mooiste Bike Gebieden van Europa!

DogWalkTrail organiseert activiteiten, weekenden en reizen voor baas en hond op land en water.

Niets is leuker om samen met jouw hond er lekker op uit te trekken, een dagje op pad of liever een vakantie te beleven. We bieden wandelingen op prachtige locaties, kano en sup activiteiten in mooie natuurgebieden in Nederland, België en daar buiten. Bij alle activiteiten staat de hond centraal waarbij we een unieke beleving aan bieden die je gewoon eens moet ervaren. Inmiddels hebben wij een grote groep fanatiekeling die vaker mee gaan…

 

Mijn naam is Lisa van Zoest (25), afgestudeerd bachelor of science Oefentherapeute Mensendieck. September 2018 ben ik gestart met de opleiding Osteopathie te Sutherland Academy, Amsterdam. Mijn passie is dans en vanaf jongs af aan was ik al geïntrigeerd door het lichaam en de bewegingen daarvan. Door dans ben ik ook in contact gekomen met het vak Oefentherapie mensendieck. Ik ben mezelf constant aan het ontwikkelen en probeer mijn kennis zoveel mogelijk toe te passen in de dingen waar ik een passie voor heb. “Movement, lifestyle & nutrition are the keywords of life”.

Gepaste zorg aanbieden en luisteren naar ieder zijn eigen individuele behoeftes zijn kernpunten voor een gezond en gelukkig leven!

Body massief is een allesomvattend concept in de zorg sector. Ik ga mijzelf hierin verder ontwikkelen als Health professional -Lisa van Zoest