header

contactgegevens

Contact & Bedrijfsgegevens

Heeft u vragen over uw bestelling, wilt u meer informatie over onze producten of vrijblijvend advies van 1 van onze collega's? U kunt contact opnemen met Boots & Woods via onderstaande gegevens. 

Wij zijn de komende tijd verminderd telefonisch bereikbaar. Indien u ons een mail stuurt beantwoorden wij deze doorgaans binnen een dag. U kunt uw vragen per email aan ons sturen via info@bootsandwoods.nl

Contactgegevens:

Boots & Woods
Dwingel 33
1648 JM De Goorn
Nederland

Post- en Bezoek adres:
Boots & Woods
Wieder 8A
1648 GB De Goorn

E: info@bootsandwoods.nl
W: www.bootsandwoods.nl
T: 0229 - 54 20 20

 

IBAN: NL65RABO 03 19 46 68 33
BIC: RABONL2U
K.v.K.: 68 82 04 10
BTW: NL08 57 60 63 35 B01


Grotere kaart weergeven

 

Boots & Woods staat voor handgemaakt en exclusief

Boots & Woods is dé aanbieder als het gaat om exclusieve handgemaakte laarzen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wij produceren bij de lokale Spaanse fabriekjes zodat het ambachtelijke karakter gewaarborgd is evenals het gebruik van natuurlijke materialen en maken dus géén gebruik van kunstmatige materialen. Wij streven naar een hoge kwaliteit met stijlvolle uitstraling, een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en een ongeëvenaarde service en klantvriendelijkheid. In de toekomst zullen wij onze producten ook introduceren in enkele andere Europese landen, zoals Duitsland, België en Scandinavië.

Inmiddels worden dagelijks nieuwe producten toegevoegd aan het aanbod, het aantal modellen vernieuwt voortdurend!