dames

Boots&Woods heeft een collectie dameslaarzen laten produceren welke geschikt zijn voor dames met een vollere kuit. De laarzen hebben een bredere schacht dan de standaard schachtwijdte, dit scheelt een aantal centimeters. Wanneer deze laarzen brede schacht niet ruim genoeg zijn is het eventueel mogelijk de laarzen te laten oprekken of kunt een paar laarzen op maat laten maken.

Escala Alta Bronce Brede Schacht; Boots & Woods
Escala Alta Bronce Brede Schacht
Boots & Woods
Rating Reviews (3)
Escala Alta Negro Brede Schacht; Boots & Woods
Escala Alta Negro Brede Schacht
Boots & Woods
Rating Reviews (5)
All Weather Boot Brede Schacht;outdoor Boots & Woods
All Weather Boot Brede Schacht
outdoor Boots & Woods
Rating Reviews (11)
Rate: 5/5 Wist u dat: De laarzen in deze categorie door onze klanten worden beoordeeld met een gemiddelde waardering van 5/5 gebaseerd op 19 beoordelingen.

Boots & Woods staat voor handgemaakt en exclusief

Boots & Woods is dé aanbieder als het gaat om exclusieve handgemaakte laarzen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wij produceren bij de lokale Spaanse fabriekjes zodat het ambachtelijke karakter gewaarborgd is evenals het gebruik van natuurlijke materialen en maken dus géén gebruik van kunstmatige materialen. Wij streven naar een hoge kwaliteit met stijlvolle uitstraling, een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en een ongeëvenaarde service en klantvriendelijkheid. In de toekomst zullen wij onze producten ook introduceren in enkele andere Europese landen, zoals Duitsland, België en Scandinavië.