dames

De All Weather Boots zijn de outdoor laarzen binnen de collectie van Boots&Woods. Het hoogwaardige kalfsleer van deze laarzen is volledig geïmpregneerd en de All Weather Boots zijn volledig gevoerd met een Sympatex voering. Hierdoor kunt u de laarzen in alle weersomstandigheden gebruiken zonder dat u natte voeten krijgt. Net als alle andere laarzen binnen de collecties van Boots&Woods zijn ook deze outdoor laarzen vervaardigd volgens de Goodyear Welt methode. De All Weather Boots zijn zowel voor dames als heren leverbaar in een normale en brede schachtwijdte.

Gwyneth Donker Taupe;outdoor Boots & Woods
Gwyneth Donker Taupe
outdoor Boots & Woods
Rating Reviews (0)
Madge Bruin;outdoor Boots & Woods
Madge Bruin
outdoor Boots & Woods
Rating Reviews (4)
Felipa Blauw;outdoor Boots & Woods
Felipa Blauw
outdoor Boots & Woods
Rating Reviews (2)
Victoria Marino; Outdoor Boots & Woods
Victoria Marino
Outdoor Boots & Woods
Rating Reviews (2)
Victoria Bruin; outdoor Boots & woods
Victoria Bruin
outdoor Boots & woods
Rating Reviews (0)
All Weather Boot;outdoor Boots & Woods
All Weather Boot
outdoor Boots & Woods
Rating Reviews (18)
All Weather Boot Brede Schacht;outdoor Boots & Woods
All Weather Boot Brede Schacht
outdoor Boots & Woods
Rating Reviews (11)
All Weather Boot Flex; outdoor Boots & Woods
All Weather Boot Flex
outdoor Boots & Woods
Rating Reviews (10)
Rate: 5/5 Wist u dat: De laarzen in deze categorie door onze klanten worden beoordeeld met een gemiddelde waardering van 5/5 gebaseerd op 47 beoordelingen.

Boots & Woods staat voor handgemaakt en exclusief

Boots & Woods is dé aanbieder als het gaat om exclusieve handgemaakte laarzen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wij produceren bij de lokale Spaanse fabriekjes zodat het ambachtelijke karakter gewaarborgd is evenals het gebruik van natuurlijke materialen en maken dus géén gebruik van kunstmatige materialen. Wij streven naar een hoge kwaliteit met stijlvolle uitstraling, een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en een ongeëvenaarde service en klantvriendelijkheid. In de toekomst zullen wij onze producten ook introduceren in enkele andere Europese landen, zoals Duitsland, België en Scandinavië.