Veelgestelde vragen

Bestellen en betalen

Tijdens de bestelprocedure en voorafgaand aan de betaling, ziet u een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling.

Betaalmethoden

- IDEAL (voor Rabo, ABN AMRO, SNS, Triodos en ING)

- PayPal

- Creditcard (Mastercard en Visa)

- Bankoverschrijving

IBAN: NL65 RABO 0319 4668 33

BIC:    RABONL2U

De betalingen via iDEAL en creditcard verlopen via Sisow, een internationaal betalingsplatform. Zij waarborgen dat uw transactie beveiligd wordt uitgevoerd. De betalingen via bankoverschrijving worden allemaal handmatig gecontroleerd. De betalingen via PayPal verlopen via PayPal, een betalingsplatform die ook waarborgt dat uw betaling veilig wordt uitgevoerd. 

Bel ons en wij maken voor u een betaal verzoek, dit gaat snel en makkelijk.

Overschrijving via bank- of girorekening

Bij een betaling via overschrijving van bank- of girorekening ontvangt u bij onze bevestiging een overzicht van uw bestelling samen met onze bankgegevens. Wij verzoeken u altijd uw bestelnummer bij de overschrijving te vermelden. De betaling dient volledig binnen zeven dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop.

Betaling via overschrijving vanuit het buitenland

Voor overschrijving vanuit het buitenland geldt dezelfde procedure als bij overschrijving vanuit Nederland. U kunt daarbij gebruik maken van onze internationale bank gegevens.

Onze bankgegevens zijn als volgt:

IBAN: NL65 RABO 0319 4668 33

BIC:    RABONL2U

In de Fittingroom te De Goorn kunt u met pin betalelen of direct een betaal verzoek. (geen contante)

De betalingen via iDEAL, creditcard verlopen via Sisow, een internationaal betalingsplatform. Zij waarborgen dat uw transactie beveiligd wordt uitgevoerd. De betalingen via bankoverschrijving worden allemaal zowel door ons systeem als handmatig gecontroleerd. De betalingen via PayPal verlopen via PayPal, een betalingsplatform die ook waarborgt dat uw betaling veilig wordt uitgevoerd.