heren

De All Weather Boots van Boots&Woods zijn de outdoor laarzen binnen de collectie. Het hoogwaardige kalfsleer van deze outdoor laarzen is volledig geïmpregneerd en de All Weather Boots zijn daarnaast volledig gevoerd met een Sympatex voering. Door het impregneren en deze voering kunt u de laarzen in alle weersomstandigheden gebruiken zonder dat u natte voeten krijgt. Net als alle andere laarzen binnen de collecties van Boots&Woods zijn ook deze outdoor laarzen vervaardigd volgens de Goodyear Welted methode.

Edward Bruin; Boots and Woods
Edward Bruin
Boots and Woods
Rating Reviews (1)
Arthur Bruin; Boots and Woods
Arthur Bruin
Boots and Woods
Rating Reviews (1)
All Weather Boot; Boots & Woods
All Weather Boot
Boots & Woods
Rating Reviews (15)
All Weather Boot Brede Schacht; Boots & Woods
All Weather Boot Brede Schacht
Boots & Woods
Rating Reviews (11)
All Weather Boot Flex; Boots & Woods
All Weather Boot Flex
Boots & Woods
Rating Reviews (10)
Victoria Marino; Boots and Woods
Victoria Marino
Boots and Woods
Rating Reviews (1)
Victoria Bruin; Boots and woods
Victoria Bruin
Boots and woods
Rating Reviews (0)
Felipa Blauw; Boots and Woods
Felipa Blauw
Boots and Woods
Rating Reviews (2)
Rate: 5/5 Wist u dat: De laarzen in deze categorie door onze klanten worden beoordeeld met een gemiddelde waardering van 5/5 gebaseerd op 41 beoordelingen.

Boots & Woods staat voor handgemaakt en exclusief

Boots & Woods is dé aanbieder als het gaat om exclusieve handgemaakte laarzen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wij produceren bij de lokale Spaanse fabriekjes zodat het ambachtelijke karakter gewaarborgd is evenals het gebruik van natuurlijke materialen en maken dus géén gebruik van kunstmatige materialen. Wij streven naar een hoge kwaliteit met stijlvolle uitstraling, een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en een ongeëvenaarde service en klantvriendelijkheid. In de toekomst zullen wij onze producten ook introduceren in enkele andere Europese landen, zoals Duitsland, België en Scandinavië.