Maat


Kleur

Heren Lage Enkel Laarzen

Super strakke, modische en gave Boots, met mooie details. Passen stoer onder een spijkerbroek maar ook zeer goed te combineren onder een mooi maatpak.
Deze modellen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig leer en suede, en zijn volgens oude traditie Good Year Welt methode in elkaar gezet in kleinschalige fabriekjes in Spanje.

Artikelen gevonden: 3

Enrique Natural
Boots & Woods

Zeer eigentijds, stoeren heren Boots! Gemaakt van een mooie naturel leer, afgewerkt met bruin elastiek aan beide zijde. Gevoerd met een rood lederen accent, die in al onze nieuwe enkellaarsje bevinden. Om een nog stoerder uiterlijk te krijgen hebben wij dit model ook uitgevoerd met een vibramzool, voor een goede grip en tegen een stootje kunnen. Om makkelijk in onze enkellaarzen te komen, adviseren wij een schoenlepel te gebruiken bij het aantrekken van onze laarzen.   

€ 269,00
Details

Diego Camello
Boots & Woods

Nu ook voor de heren een stijlvolle enkellaarsje. Gemaakt van een camel kleurig suede gecombineerd met aan zijkanten donker blauw elastiek. Gemaakt volgens Goodyear welt methode met hybride zool. Als accent lichtbruine houten rand om de zool. Dit model is ook  in de kleur grijs suede gecombineerd met bordeaux elastiek, en verkrijgbaar tot maat 47.

€ 239,00
Details

Diego Gris
Boots & Woods

Voor de heren een mooi stijlvol enkellaarsje, vervaardigd van een zeer goede kwaliteit. Grijs suede gecombineerd met bordeaux rood elastiek, lichtbruine houten afwerking langs zoolrand. Afgewerkt volgens Goodyear welt methode met hybride zool. De Diego is ook te verkrijgen in camel suede gecombineerd met marine blauw elastiek. 

€ 239,00
Details