Over onze laarzen

 

Over onze laarzen

Laarzen en schoenen van Boots&Woods


Over onze laarzen

De laarzen, schoenen en accessoires van Boots&Woods zijn speciaal. Ze zijn niet alleen tijdloos maar zijn ook van superieure kwaliteit. Daarom hanteren wij bij de selectie van onze producten en leveranciers een aantal normen:

Hecho en España

Onze laarzen, schoenen, tassen en riemen worden gemaakt in Spanje door lokale leveranciers.

Puur Natuur

Al onze laarzen worden vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals huiden van kalf, rund en geit.

Hoogwaardige kwaliteit

Omdat Boots&Woods altijd achter haar producten wil kunnen staan hebben wij uitsluitend producten van hoge kwaliteit in onze collectie opgenomen. Onze laarzen, schoenen en accessoires worden vervaardigd in ambachtelijke fabrieken waar de aandacht voor het producten en haar kwaliteit nog steeds centraal staan. Vrijwel al onze laarzen en schoenen worden volgens de GoodYearWelted© methode gemaakt, oftewel over de gehele leest gestikt.

Anders dan bij gelijmde zolen wordt een flexibel raamwerk aan de tussenzool genaaid. Dat maakt de laars vele malen flexibeler en zorgt daardoor voor een loop zonder moe te worden. In een tijdsbestek van ca. 15 draagdagen past de schoen zich geheel aan de anatomie van de voet aan en niet omgekeerd. In de ventilerende waterdichte kurklaag tussen binnenzool en loopzool zorgt de voet zelf voor het indrukken en vasthouden van de individuele vorm van de voet: een heerlijk comfortabel voetbed dat bovendien op natuurlijke wijze isoleert tegen vocht en optrekkende kou.

Rechtstreeks contact

Wij van Boots&Woods kiezen onze leveranciers met zorg uit en onderhouden zelf het dagelijkse contact met hen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze laarzen en overige producten bewaken en de wensen van onze klanten direct met de leveranciers bespreken.

Overtuigd van onze producten? Ga snel naar de webshop voor dameslaarzen of herenlaarzen.