Kleur

Mode-accessoires

Boots and Woods wil ook een stukje service geven om bijpassende modeaccessoires aan ons assortiment toe te voegen.
Mooie warme en wollen omslag/sjaal in verschillende kleuren en een supertoffe wollen hoed. Ook zijn we druk bezig om fraaie, bijpassende tassen en ceinturen te laten maken.

Artikelen gevonden: 6

Omslag/sjaal creme wol - Shawl/scarf woolen

Heerlijke warme wollen omslag/sjaal om je lekker warm te houden. Gemakkelijk te combineren met een sportieve of classice outfit.De omslag heeft een ingebreide sjaalkraag die comfortabel in je nek aansluit. Ook is de sjaal aan beide kanten te dragen met een lichte en donkere  creme. (ook verkrijgbaar in de marine en antraciet)

€ 142,00

Omslag/sjaal marine wol - Shawl/scarf woolen

Heerlijke warme wollen omslag/sjaal om je lekker warm te houden. Gemakkelijk te combineren met een sportieve of classice outfit.De omslag heeft een ingebreide sjaalkraag die comfortabel in je nek aansluit. Ook is de sjaal aan beide kanten te dragen met een lichte en donkere  marine. (ook verkrijgbaar in de creme en antraciet)

€ 142,00

Omslag/sjaal antraciet wol - Shawl/scarf woolen

Heerlijke warme wollen omslag/sjaal om je lekker warm te houden. Gemakkelijk te combineren met een sportieve of classice outfit.De omslag heeft een ingebreide sjaalkraag die comfortabel in je nek aansluit. Ook is de sjaal aan beide kanten te dragen met een lichte en donkere antraciet. (ook verkrijgbaar in de marine en creme)

€ 142,00

Hoed wol - Hat woolen

Goede hoed is gemaakt van wolvilt in een uni uitvoering. Het viltmodel is dan ook stevig maar soepel en voorzien van een karakteristiek gedeukte kroon, rechte rand, een garnituur van gevlochten sisaltouw en een metalen merkembleem.

€ 58,00