Onderhoud

De laarzen van Boots and Woods zijn stijlvol, mooi en strak. Wilt u echter dat ze dat ook blijven nadat u ze een tijd gedragen heeft in slechte weersomstandigheden? Zorg er dan voor dat uw laarzen goed onderhouden worden. Met het goed onderhouden van uw laarzen gaan deze niet alleen langer mee, ze blijven ook veel langer mooi!

Collonil Nanopro Spray
Boots&Woods

Collonil Nanopro spray maakt uw laarzen en lederen accessoires water- en vuilafstotend. Geschikt voor gladleer, nubuck en suède. Inhoud: 300 ml.

€ 14,00

Collonil Lack Mousse
Boots&Woods

Onderhoudsmousse voor al uw glad leer en kreuklak leer. Deze onderhoudsmousse zorgt ervoor dat uw lakleer zijn glans en elasticiteit behoudt. Inhoud: 200 ml.

€ 14,00

Collonil Vario Spray
Boots&Woods

Collonil Vario Spray is geschikt voor het beschermen en onderhouden van leer, perlato, metallic, syntetisch leer, vacht, stretch, vilt en alle materiaalcombinaties. Inhoud: 200 ml.

€ 14,00

Collonil Wax Leather Creme
Boots&Woods

Beschermende, verzorgende crème voor matte leersoorten. Voor alle kleuren. Bevat bijenwas, waardevolle verzorgende oliën en voldoende substanties. Inhoud: 75 ml.

€ 10,00

Collonil Suede Nubuck Box
Boots&Woods

Reinigingsgum geschikt voor de droge reiniging van suède en nubuck.

€ 5,00

Wax polisch Boots&Woods

Deze natuurlijke wax is speciaal gemaakt door onze fabrikant. Geeft onze laarzen de juiste bescherming tegen vuil en alle weersomstandigheden.

€ 5,00

Inwrijfborsteltje gelakt Boots&Woods

Inwrijfborsteltje gelakt Om gemakkelijk je laarzen mee te poetsen met onze eigen Boots&Woods wax polisch

€ 4,00